Poslovni programi za vodjenje poslovanja malih i srednjih preduzeća

Kategorija “Mala i srednja preduzeća-poslovni programi za vodjenje poslovanja“ sadrži listu softverskih rešenja koja prate i evidentiraju standardne poslovne procese karakteristične za većinu malih i srednjih preduzeća. Ova poslovna rešenja minimalno pokrivaju sl. segmente poslovanja: robno materijalno knjigovodstvo, maloprodaju, veleprodaju, magacin, obračun zarada i osnovna sredstva.

Ova rešenja su prvenstveno namenjena malim i srednjim preduzećima koja se bave trgovinom, uslužnim delatnostima i prostom proizvodnjom. Pored liste rešenja sa pregledom svih bitnih korisničkih stavki, korisnici naše platforme mogu mogu pročitati i dodatni koristan sadržaj kao što su stručni članci, upustva i tutorijali.

Napredna pretraga u kategoriji, osim korišćenja filtera, dozvoljava i poredjenje ulistanih rešenja na stranici “Uporedi” i to za 10 korisničkih stavki (cenovni model, osnovna cena, način postavke i korišćenja, funkcije, uredjaji, bezbednost, integracija itd.).

Lista softvera

"Lidder 10 MRS je softverski alat za računovodstvo i praćenje kompletnog poslovanja. 27 godina kontinuirano razvijan za domaće tržište na konceptu "alata koji opslužuje korisnika, a ne obrnuto". LIDDER je rađen isključivo za srpsko tržište i zato uvek ima smislena i praktična rešenja koja su usaglašena sa zakonom i praksom."

DeBuG

Debug doo Beograd

Programski paket DeBuG je namenjen vodjenju poslovanja preduzeća svih kategorija

Biznis soft

DP products doo Beograd

Poslovni program Biznisoft pokriva kompletno poslovanje preduzeća, preduzetnika i drugih pravnih subjekata uključujući i knjigovodstvene agencije i preduzeća za vođenje poslovnih knjiga.

Profi

Top code doo Subotica

Paket Profi je kompletno poslovno i knjigovodstveno rešenje Top Business poslovnog softvera kompanije Top code, namenjen najzahtevnijim i najkompleksnijim malim i srednjim preduzećima.

Fokus ERP

Fidija projekt doo Beograd

Focus je poslovni program za mala i srednja preduzeća