CRM rešenja - upravljanje odnosima sa kupcima

U kategoriji CRM rešenja se nalazi baza CRM softvera u ponudi distributera-vendora namenjenih poslovnim korisnicima na lokalnom i regionalnom tržištu.

Bazu čine profili CRM rešenja sa korisničkim stavkama i korisnim sadržajem, kao i alatom na naprednu pretragu i poredjenje proizvoda.

CRM rešenja su poslovni softveri za upravljanje odnosima sa kupcima koji su poslovnu strategiju upravljanja odnosima sa kupcima i korisnicima automatizovali. Ova softverska rešenja predstavljaju jedinstvenu bazu odnosa sa kupcima-korisnicima proizvoda i kordiniraju aktivnosti sa kupcima/korisnicima u segmentima prodaje, marketinga i servisa.

Ako bi ga predstavili u svojoj esenciji, CRM rešenje simulira prodajni proces (sales funnel) i predstavlja sistem za upravljanje odnosima sa kupcima koji vam pomaže da identifikujete potencijalnog kupca vašeg proizvoda ili usluge (kreirate lead), da ga kvalifikujete za kupca (kreirate prospect) i zatim ga konvertujete u stvarnog kupca. Takođe, CRM rešenja vam pomažu da održavate postojeće kupce.

CRM rešenja-funkcije i tipovi

Lista softvera

GCors CRM je prva i jedina domaća CRM aplikacija, jednostavna za korišćenje i prilagođena potrebama domaćih poslovnih korisnika. Idealna je za vođenje prodaje, marketing aktivnosti i menadžment kupaca.

Aerion CRM

Aerion solutions doo

Aerion CRM softver za upravljanje poslovanja i odnosima sa klijentima u cloud-u

BPM online CRM

Extreme doo

BPM CRM je globalno rešenje za upravljanje odnosom sa klijentima, od prvog kontantakta do ponovnih kupovina.

CRM M&I System

M&I System Co. Group

CRM rešenje M&I System je celovito rešenje za upravljanje odnosima sa klijentima koje pokriva poslovne procese od marketinga i prodaje do podrške postojećim klijentima.

Microsoft Dynamics CRM 2016

Computer Engenering doo

Microsoft Dynamics CRM 2016 je rešenje nove generacije koje čine funkcije prodaje, marketinga i usluge.